ATENȚIE de unde cumpărați cadouri pentru copii. Ce a descoperit OPC la un complex din Brașov

Foto: Facebook
Foto: Facebook

ANPC verifică în această perioadă marile lanțuri de magazine de unde părinții pot cumpăra cadouri pentru copii. 

Sorin Susanu, șeful corpului de control al ANPC, trage un semnal de alarmă cu privire la cadourile pentru copii. În urma unui control efectuat la un magazin al unui bine cunoscut lanț au fost descoperite cărți cu greșeli gramaticale. 

Controlul la magazinul din Brașov nu este încă finalizat, a declarat Claudiu Susanu pentru DC News, iar cărțile în cauză au fost retrase de la comercializare. 

La finalul verificărilor operatorul economic ar putea fi sancționat. 

”ATENTIE de unde cumpărați cadouri pentru copiii dumneavoastră! Unii agenti economici au ca singur scop: CÂȘTIGUL financiar, in detrimentul respectării oricăror reguli și cu o lipsă evidentă de moralitate.INACCEPTABIL! Consider ca unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru copiii noștri este o carte. Este una dintre cele mai bune modalități pentru a le dezvolta capacitatea intelectuala și cultura generala. Cu toate acestea, NU RECOMAND "cărțile" din imaginile alăturate, deoarece acestea vor face mai mult rău decât bine copiilor care le vor citi și vor vedea greșelile gramaticale existente; cu siguranta vor fi extremi de confuzi si este posibil sa asimileze aceste greșeli considerandu-le corecte (doar apar scrise intr-o "carte")”, a scris Claudiu Susanu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel