ATACURI la PSD. Dragnea, avertisment pentru Iohannis: Dacă asta crede, greșește!

Liviu Dragnea a vorbit la România TV despre atacurile la adresa PSD.

Potrivit liderului PSD, adversarii politici încearcă destabilizarea partidului în condițiile în care cota de încredere a PSD, susține Dragnea, este una uriașă.

Astfel, Liviu Dragnea deși nu a vrut să dezvăluie cine e în spatele atacurilor, susține că în cazul în care președintele Klaus Iohannis crede că strategia va funcționa greșește.

”PSD are o cotă de încredere uriașă la ora asta. Nu s-a reușit să fie dus în jos. După alegeri a obținut o cotă de încredere mai mare. De o perioadă răâane acolo sus. Nici măcar nu e foarte sănătos pentru scena politica.

(...)

Sunt două ținte împotriva noastră. Una o reprezintă guvernul și anume atacuri,  afirmații că nu sunt bani, că nu se pot plăti salarii, pensii, că depășim deficitul ș.a.m.d. O altă țintă e partidul și președintele partidului”, a afirmat Liviu Dragnea la România TV.

Acesta a precizat că obiectivul acestor atacuri este teama pentru anii electorali care urmează. Totodată, întrebat dacă în spatele atacurilor se află Klaus Iohannis, Dragnea a refuzat să dea un nume, dar a precizat categoric: ”dacă crede așa, greșește!”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel