Atac cibernetic asupra bazei de date a clienților Lufthansa

Hackerii au spart baza de date a clienților companiei aeriene germane Lufthansa, a relatat vineri publicația Der Spiegel, citată de DPA.

Lufthansa a precizat pentru DPA că a luat măsuri prompte, dar a recunoscut 'că nu a reușit să prevină accesul ilegal la dosarele unor clienți', scrie Agerpres.

Potrivit Der Spiegel, hackeri neidentificați au accesat datele utilizatorilor site-ului LH.com și conturile lor de călătorie.

În atac a fost folosită metoda 'botnet', o rețea de calculatoare infectate care operează programe sub o comandă comună, pentru a încerca o gamă foarte mare de nume de utilizatori și parole, generate aleatoriu, până la găsirea unor combinații care funcționau.

Victor Ponta a zburat la New York cu Lufthansa

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, în vacanță. Se întoarce marți. În locul său, în fruntea Guvernului l-a lăsat pe vicepremierul Gabriel Oprea.

Întrebat de presă unde va petrece Paştele, în contextul în care informaţia era că acesta va pleca în SUA, premierul Victor Ponta a răspuns că va sta cu familia într-un loc în care speră sa nu fie găsit.

Un român din diaspora a confirmat zvonul, cu o fotografie. Premierul Victor Ponta a fost surprins într-un avion al companiei germane Lufthansa, într-un avion cu ruta Frankfurt - New York.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel