ASTANA - CFR Cluj, rezultat Live text în primul meci din Liga Campionilor

ASTANA - CFR Cluj, rezultat în primul meci din Liga Campionilor
ASTANA - CFR Cluj, rezultat în primul meci din Liga Campionilor

ASTANA - CFR Cluj, rezultat Live text | CFR Cluj a debutat în primul tur preliminar al UEFA Champions League în deplasare, cu echipa din Kazahstan, Astana. CFR a pierdut cu 1-0.

ASTANA - CFR Cluj rezultat Live text

Min. 90 - Final de meci

Min. 70 - Gol Astana, Postnikov marchează după o fază fixă tratată superficial de CFR în urma căreia Culio și Vinicius au greșit

Min. 45 - Pauză la Astana, 0-0. CFR a inceput mai bine meciul, însă adversarii au echilibrat și au dominat a doua jumătate de repriză

Min. 35 - Deac are o poziție bună de șut, dar nu prinde cadrul! Astana a avut și ea câteva ocazii

Min. 10 - Ocazie imensă ratată de Culio! Trage în diagonală de la 11 metri, dar nu prinde poarta! Ocazie rarisimă pentru campioana României 

Min 1 - A început partida de la Astana

ASTANA - CFR Cluj începe la ora 16.00, ora României, meciul jucându-se pe stadionul Astana Arena, Nur Sultan.

Dan Petrescu: O să jucăm ca în curtea școlii!

Gazonul artificial e un motiv în plus de îngrijorare pentru campioni, însă Petrescu face apel la experiența din curtea școlii a jucătorilor săi. Și acolo jucau tot pe sintetic sau pe ciment. "Noi trebuie să ne trezim înainte de meci, altfel vom plânge. Sunt multe dezavantaje, scuze se vor găși, dar rezultatul rămâne și trebuie să intrăm bine, să jucăm că în curtea școlii, că tot pe sintetic sau pe ciment jucăm", a spus antrenorul la conferință.

Fostul oficial din Gruia, Iuliu Mureșan, este convins că ardelenii vor reuși să ajungă până în grupe. Principalul atu al CFR-ului este Dan Petrescu. Mureșan, în prezent președinte la Hermannstadt, este de părere că misiunea lui Petrescu va fi mai grea decât a cea a precedesorilor săi, însă CFR-ul poate reuși marea surpriză.

"Meciul este greu, să fie pregătiți pentru o partida grea cu o echipa care e favorită și are un buget imens. Discursul lui Petrescu e corect, deși poate realitatea nu e chiar așa. CFR are șanse să ajungă în grupe. Antrenorul e foarte bun, jucători valoroși, clubul e foarte bine organizat. Sigur că va fi greu, poate mai greu decât anii trecuți, dar nu e imposibil", a declarat Iuliu Mureșan la ProX.

Astana - CFR Cluj echipe probabile 


ASTANA: Eric - Rukavina, Simunovici, Postnikov, Beisebekov - Logvinenko, Maevski - Tomasov, Sigurjonsson, Murtazaev - D. Rotariu. Antrenor: Roman Grygorchuk.
Rezerve: Mokin, Muzhikov, Petrusk, Janga, Zalmukan, Shomko, Kiznicenko

CFR: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio - Păun, Omrani, C. Deac. Antrenor: Dan Petrescu.
Rezerve: Vâtcă, Burcă, L. Aurelio, Moutinho, Susici, Hoban, Rondon.

Arbitru: Lawrence Visser (Belgia).

Partida retur CFR Cluj - ASTANA se va disputa peste o săptămână, la Cluj.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel