S-a stabilit cauza sinuciderii asistentei în dosarul ducesei de Cambridge

Jacintha Saldanha
Jacintha Saldanha

Asistenta care s-a sinucis după ce a fost ținta unei farse ce o avea în prim plan pe Ducesa de Cambridge a mai avut două astfel de tentative iarna trecută, fiindu-i prescrise antidepresive, scrie

Jacintha Saldanha, cea care și-a pus capăt zilelor după apelul a doi australieni, care s-au dat drept Regina și prințul Charles, a încercat să se sinucidă în luna decembrie a anului trecut, în timpul unei vizite acasă, în India. Ea a luat o supradoză de pastile, dar a supraviețuit după ce a fost dusă de urgență la spital.

Jacintha nu a renunțat la planul ei de a se sinucide, iar la numai nouă zile a recidivat, sărind de pe o clădire. În vârstă de 46 de ani, ea a petrecut câteva zile la terapie intensivă, după care a primit tratament psihiatric și i-a fost prescrisă o cură de antidepresive puternice, care a durat nouă luni.

Înaintea ultimei tentative de sinucidere, familia asistentei a dezvăluit în ziarele indiene că aceasta se simțea atât de rușinată după ce a fost păcălită la telefon, încât nu a spus nimic despre farsă soțului sau copiilor până să-și pună capăt zilelor, chiar dacă a vorbit cu ei la telefon de câteva ori.

Jacintha Saldanha a fost găsită spânzurată cu o eșarfă în cabinetul ei din cadrul spitalului Regele Eduard al VII-lea, din centrul Londrei, la data de șapte decembrie.

Cu trei zile înainte de această tragedie a avut ghinionul să cadă în plasa întinsă de Mel Greig și Michael Christian, răspunzând la telefonul acestora și făcându-le legătura cu o altă colegă.

Această colegă a dezvăluit informații medicale confidențiale despre sarcina Ducesei, care se afla în spital din cauza grețurilor specifie gravidelor. Apelul telefonic a fost făcut public în Australia și a ținut capul de afiș al ziarelor din toată lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel