Așa arată MAGIA Crăciunului în București. Fantastic - GALERIE FOTO/ UPDATE

Bun venit în București, orașul unde magia Crăciunului se simte pe deplin... 

UPDATE: Și dacă aveați impresia că magia Crăciunului dispare cât ai clipi, din nefericire, nu! Vezi în GALERIA FOTO imagini de astăzi, 23 decembrie: 

... mai ales în trafic. Clopoței, clopoței, vesel să sunați! Doar că sunt claxoane. Însă cui îi pasă, când magia e tot ce contează? Vorba aia, dragostea trece prin stomac, iar cei ce iubesc preparatele de Crăciun știu ce zic. ”Sarmalutse”, cum ar zice străinul. Și cui nu-i plac? Ce mai contează 2, 4, 6, 8, 10 ore în trafic? 

Probabil când s-a constatat că un bucureștean pierde patru zile pe an în trafic era vară, căci numai cu pregătirile pentru Crăciun pierde cel puțin o zi din șapte. Un drum banal îți ia cam două ore. Floare la ureche Crăciunul în București! Știa el Nicușor Dan de ce vrea să ”fure” Crăciunul. Acum știm și noi: ca să rezolve problema traficului din București, că-n rest le-a rezolvat pe toate. Și plini de magie și toți un zâmbet conducem parcă mereu în aceeași direcție prin aglomeratul București. Cum să nu-l iubești? Unii își mai pierd răbdarea (n.r. mulți) dar ce să le faci, ei nu simt magia Crăciunului din această minunată capitală. Oare unde s-or grăbi așa? Sigur vor ajunge acasă până la Ajun. 

Și astfel, Bucureștiul este tot o bucurie și o magie, nu are el lumini, dar purtăm lumina în suflete și-n faruri și cântăm colinde din claxoane. Poate apare și un DJ priceput care să facă un super remix cu magia Capitalei, dedicație specială pentru Nicușor Dan, că tot sunt în trend pe Youtube. 

Dacă până acum totul a fost o simplă și umilă ironie, să nu uităm: 

Crème de la crème, micul Paris!

Un bucureștean pierde PATRU ZILE pe an în traficul din București

Bucureştiul nu putea lipsi din topul celor mai aglomerate oraşe din lume. Capitala se află pe locul 11, după orașe precum Londra, Paris, Bruxelles, Moscova sau New York. Citește mai multe aici

Paris, Paris... cam comunism

"Niciodată Bucureștiul nu a arătat în halul ăsta"

”Niciodată, dar niciodată, inclusiv pe vremea lui Ceaușescu, Bucureștiul nu a arătat în halul ăsta. Adică sunt toate. Pe vremea lui Ceaușescu era frig în case, îți clănțăneau dinții, era o temperatură din asta, constantă mică, stăteai cu pulovere, palton, cu apa caldă la fel, probleme, se stingea lumina deseori, aproape în fiecare seară, erau pauze din astea de câte o oră sau două, trei, fără curent electric... Bă nene, da` le știai că sunt. Străzile nu cred că erau cu gropi, nici nu era așa mare circulație, da gropi nu țin minte să fi fost. Nu era mizeria. Era aceeași atmosferă, tristă așa, sumbră, gri, un gri urât, dar nu era mizerie, nu era jegul ăsta pe stradă, nu erau nici șobolani, nu colcăiau șobolanii sau căpușele prin parcuri. Nu era jegul ăsta, stătut așa, pe vremea lui Ceaușescu, erau altele. Acum le ai pe toate. Ai și frigul, ai și apă rece, ai și gropile, ai și mizeria, e cam totul.” a spus astăzi Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, în cadrul demisiunii ”Miercurea Neagră”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel