Arta stăpânirii Hărții Mentale. Tony Buzan dezvăluie secretele

Editura Didactica Publishing House vă invită la evenimentului „Arta stăpânirii Hărții Mentale", sustinut de Tony Buzan.

Evenimentul va avea loc în data de 30 martie 2019 la Sala Radio din București și este adresat părinților, profesorilor și oamenilor de afaceri.

Editura Didactica Publishing House îl aduce la București pe Tony Buzan, la prima conferință din România despre Hărțile Mentale (Mind Maps).

Poti participa la eveniment cu numai 189 de lei, chiar dacă un curs cu Tony Buzan costă peste 1000 de lire sterline pe zi. Participa la o conferinta unica in Romania despre invatare, memorie si creativitate cu cel mai puternic instrument de gandire: harta mentala. Tony iti va arata cum stapanind arta hartii mentale inveti mai usor, retii mai repede si esti mai creativ.

Cine este Tony Buzan?

Este inventatorul Hărților Mentale si un renumit psiholog, autor și coautor a peste 80 de cărți. Absolvent de studii în psihologie, engleză, matematică și științe exacte la Universitatea British Columbia, Tony Buzan se remarcă printr-o prodigioasă activitate de cercetare și publicistică. Cărțile care l-au făcut cunoscut în toată lumea sunt Use your memory, Master your memory, Use your head și The mind map book.

Folosite de profesori în clasă, Hărțile Mentale ajută copiii să învețe eficient și să dea sens informațiilor asimilate după o structură logică nestandardizată, adaptată modului de gândire al fiecărui utilizator. Din același motiv, sunt folosite și de oameni de afaceri, deoarece Hărțile Mentale permit înțelegerea imaginii de ansamblu, dar și identificarea interdependențelor. Având aplicații nelimitate, instrumentul Hărților Mentale este extrem de benefic și pentru părinți în demersurile de dezvoltare cognitivă a copiilor păstrând în același timp un nivel înalt de creativitate.

Te invitam sa investesti in educatia ta si a copilului tau prin participarea la acest eveniment de mare anvergura.

Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul bilete.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel