Arsene: PSD a salvat România de la dezastrul la care o ducea PNL

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, apreciază că, prin trecerea moţiunii de cenzură, "PSD salvează România de la dezastrul la care o ducea guvernarea sinistră PNL".

"Moțiunea a trecut! PSD salvează România de la dezastrul la care o ducea guvernarea sinistră PNL. Liberalii pleacă acasă! Trei luni au fost suficiente pentru a-și demonstra neputința și reaua credință față de români! Au dus țara în pragul prăpastiei prin măsuri împotriva interesului propriilor cetățeni, prin legi făcute în favoarea partidului și a clientelei politice", transmite Ionel Arsene.

"Și-au bătut joc de Constituție"

"S-au împrumutat cu dobânzi uriașe și cu toate acestea au blocat toate marile proiecte de investiții, stopând astfel creșterea economică, ce ar trebui să se regăsească într-un nivel de trai mai bun. Și-au bătut joc de Constituție și de perceptele democrației, modificând legislația electorală pentru a scăpa de judecata românilor, cărora le-au refuzat măririle de pensii și salarii ori creșterea alocațiilor pentru copii!

De astăzi, românii au din nou șansa unei guvernări în favoarea lor! PSD a demonstrat în cei trei ani cât a fost la putere că are un program de guvernare coerent, adaptat nevoilor țării!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel