Cel mai bogat om din Africa vrea să cumpere clubul Arsenal. Când are loc tranzacția

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Aliko Dangote a confirmat interesul pentru clubul londonez de fotbal și a oferit o dată în care vrea să-l achiziționeze.

Arsenal Londra ar putea avea un nou patron, începând cu 2021, conform Mediafax. Omul de afaceri nigerian Aliko Dangote a recunoscut că este interesat de preluarea echipei londoneze, dar va intra în negocieri abia după terminarea proiectelor sale în desfășurare.

Aliko Dangote are o avere de 10 miliarde dolari și desfășoară proiecte de 20 de miliarde de dolari.

2021, anul țintă

„Da, Arsenal este un club pe care mi-ar plăcea să-l cumpăr. Deocamdată însă, ne concentrăm pe proiecte de business în valoare de 20 de miliarde de dolari. O să cumpăr Arsenal când o să închei celelalte proiecte, pentru că îmi doresc să duc compania la un alt nivel. Probabil undeva prin 2021" , a declarat recent omul de afaceri din Nigeria.

Dacă se va intra în negocieri, suma pe care trebuie să o plătească Aliko Dangote este una consistentă. Potrivit transfermartkt.com, numai lotul actual de jucători este cotat la 683 de milioane de euro, iar stadionul echipei, Emirates Stadium, a costat în 2004 echivalentul a 600 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel