Ariana Grande, lansare excepțională pe YouTube

Ariana Grande a obţinut cel mai bun debut al unui videoclip muzical din istoria platformei YouTube cu noua sa piesă 'thank u, next', potrivit revistei Billboard citată joi de EFE. 

Potrivit datelor prezentate de Billboard şi confirmate de YouTube, 'thank u, next' a înregistrat 55,4 milioane de vizualizări în primele 24 de ore. Pe de altă parte, clipul muzical a atins foarte repede 100 de milioane de vizualizări pe această platformă, care afişează în prezent peste 111 milioane de clik-uri. Cântăreaţa americană le-a mulţumit fanilor şi, mai ales, realizatoarei videoclipului, Hannah Lux Davis. 'Vă mulţumesc tuturor. Vă iubim şi suntem profund emoţionaţi', a subliniat vedeta pop, care are pe Twitter şi Instagram, 59,3 milioane de followeri şi, respectiv, 137 de milioane.

Tema iubirilor de liceu

Lansat pe 30 noiembrie în mijlocul unei mari expectative creată de avanpremiere prealabile împărtăşite pe reţelele de socializare, videoclipul 'thank u, next' este plin de referinţe la cultura pop, abordând tema bârfelor şi iubirilor de liceu şi aducând un omagiu comediei 'Mean Girls' (2004), în care joacă Lindsay Lohan şi Rachel McAdams. Versurile cântecului conţin de asemenea numeroase referinţe la viaţa vedetei Ariana Grande, precum recenta sa despărţire de actorul Pete Davidson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel