Aretha Franklin, vizitată de Stevie Wonder la spital

Cântăreţul de muzică soul Stevie Wonder şi militantul pentru drepturile omului Jesse Jackson au vizitat-o recent la spital pe Aretha Franklin, care este 'grav bolnavă', a declarat marţi presei agenta artistei.

Fostul soţ al cântăreţei americane, Glynn Turnman, a efectuat o vizită la casa acesteia din Detroit, a confirmat Gwendolyn Quinn pentru revista People, citată de DPA. 'Ea este grav bolnavă şi este înconjurată de membrii familiei care sunt recunoscători pentru mesajele de dragoste şi de susţinere primite', a spus Quinn. Numeroase vedete şi personalităţi marcante s-au rugat luni pentru Franklin după veştile cu privire la faptul că 'Regina muzicii soul', în vârstă de 76 de ani, este grav bolnavă. Biserica din Detroit unde tatăl Arethei Franklin a fost pastor şi unde ea a cântat în cor în copilărie a anunţat că va organiza miercuri o slujbă de rugăciune pentru artistă.

18 premii Grammys

Franklin, interpreta unor hituri cunoscute precum 'Respect', 'Chain of Fools' şi 'I Say a Little Prayer', a fost recompesată cu 18 premii Grammys. Ea şi-a anunţat retragerea în februarie 2017. Aretha Franklin, diagnosticată cu cancer în 2010, a avut cea mai recentă apariţie publică în noiembrie 2017, în beneficiul fundaţiei lui Elton John pentru lupta împotriva SIDA. Artista a susţinut ultimul concert la Philadelphia (pe coasta de est) în august 2017. În 2005, a primit din partea preşedintelui George W. Bush, Medalia pentru Libertate, cea mai înaltă distincţie americană acordată civililor. În ianuarie 2009, a cântat în cadrul ceremoniei de învestitură a preşedintelui Barack Obama, primul preşedinte de culoare din istoria Statelor Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel