Arbitraj video în Liga 1. Iorgulescu: Investiție de 1.8 milioane de euro

supercupa romaniei
supercupa romaniei

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, reales, luni, în funcție pentru un nou mandat de 5 ani, a declarat că arbitrajul video este necesar în Liga I, dar menționează că pentru implementarea acestuia este nevoie de 1,8 milioane de euro.

"Eu am în program arbitrajul video în Liga I. Dar este problema fondurilor. Să vedem, e vorba despre aproximativ 1,8 milioane... sunt bani mulți. Să vedem de unde am putea să îi găsim. Din ce am auzit, aceasta este suma. Dar o să cerem oficial de la UEFA. La primul telefon pe care l-am dat la UEFA, că avem și noi prieteni acolo, așa ni s-a spus, în jur de 1,8-2 milioane de euro. Din moment ce l-am pus în program, cred că arbitrajul video este o măsură necesară în Liga I. În plus, este și o directivă UEFA ca ușor-ușor arbitrajul video să fie implementat. Banii de unde vin și cum vin, vom vedea", a spus el.

Întrebat dacă ar accepta propunerea finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care s-a oferit să acopere costurile pentru arbitrajul video din buzunarul său, președintele a răspuns: "Noi acceptăm de la oricine să vină cu bani, dacă sunt cu dedicație pentru arbitrajul video. Nu e nimic rău. Nu este un conflict de interese să vină bani pentru așa ceva din partea unui club (n.r. — FCSB). Pentru toate cluburile ar fi un beneficiu, să nu mai avem greșeli de arbitraj. Eu încerc să fac rost de bani pentru a implementa acest lucru, dar 1,8 milioane de euro sunt bani mulți în vremurile astea. Dacă cineva face o sponsorizare... noi încercăm să facem rost de bani. Poate îi luăm din bucăți de la câțiva sponsori. Acum de la sponsorii actuali sunt sume mici care nu pot acoperi aceste costuri", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel