Arad: Niciun bilet nu a fost vândut la Ştrandul 'Neptun' de la debutul sezonului

Ştrandul 'Neptun' din Arad, considerat cel mai mare din ţară ca suprafaţă, nu a vândut niciun bilet de intrare de la debutul acestui sezon estival, la 1 mai, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, conducerea unităţii catalogând perioada respectivă drept 'cel mai slab debut de sezon de până acum'.

Directorul SC Recons Arad, societatea municipalităţii care administrează baza de agrement Ştrandul 'Neptun', Nicolae Mehelean, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că de la începutul sezonului estival nu a fost vândut niciun bilet de intrare, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată. În această perioadă de trei săptămâni, administraţia ştrandului a reuşit să încaseze doar contravaloarea a 30 de abonamente cu reducere şi a două cu preţ întreg, iar unii dintre posesorii acestor abonamente au intrat pentru a face plajă, fiind închiriate doar zece şezlonguri.

'Condiţiile meteo nefavorabile, absolut neobişnuite pentru o perioadă atât de lungă din luna mai, au făcut să nu avem vizitatori, fiind cel mai slab debut de sezon de până acum. Anul trecut, până la această dată aveam 5.000 de vizitatori, însă nici atunci nu au fost doar zile calde, iar în alţi ani au fost şi mai mulţi. Acum nu avem niciun bilet de intrare vândut', a spus Nicolae Mehelean. Pentru că ştrandul nu are vizitatori, din cele opt bazine existente au fost umplute cu apă doar două, iar toboganele nu au fost puse în funcţiune.

'Ar fi nişte costuri nejustificate să umplem bazinele cu apă, atât timp cât nu avem vizitatori. Toboganele vor fi funcţionale doar când vom avea condiţii meteo prielnice', a mai spus Melehean. Ştrandul 'Neptun', situat în centrul Aradului, are o suprafaţă de 50 de hectare, din care aproape 40 sunt amenajate pentru agrement, fiind considerat cel mai mare din ţară. Baza integrează şi un camping cu 350 de căsuţe, restaurante, terenuri sportive şi jocuri specifice parcurilor de distracţii. Situaţia este similară şi la plaja de nisip de la Lacul Ghioroc, aflat la 25 de kilometri de municipiul Arad, unde în sezonul estival trecut au fost peste 100.000 de vizitatori. Administraţia comunei Ghioroc a făcut investiţii majore în acest loc cu zeci de palmieri şi un camping nou construit, însă până acum nu au existat persoane interesate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel