Apartament inundat de mamă. Copilul captiv, în pericol

Apartament inundat de mamă. Copilul captiv, în pericol
Apartament inundat de mamă. Copilul captiv, în pericol

O mamă a inundat apartamentul în care locuia și și-a ținut copilul captiv.

O mamă din Piatra Neamț a inundat apartamentul în care locuia și și-a ținut copilul captiv acolo. Pentru că micuțul era în pericol, a fost nevoie și de intervenția luptătorilor SAS pentru ca băiatul să fie eliberat. Femeia de 39 de ani este cunoscută cu afecțiuni psihice. După acest incident, copilul a fost preluat de Protecția Copilului și, mai apoi, încredințat bunicilor, transmite Realitatea Plus.

Incidentul a fost sesizat de vecini. Aceștia și-au dat seama că femeia s-a blocat în apartament și l-a inundat. Au încercat să comunice cu ea ți să o convingă să iasă afară sau să lase măcar copilul, dar fără succes. Vecinii au fost cei care au apelat la poliție.

O echipă specială de intervenție s-a deplasat la fața locului, cu un negociator. În ciuda eforturilor, femeia a refuzat să comunice cu acesta și, pentru că nu a răspuns solicitărilor negociatorului, oamenii legii s-au văzut nevoiți să spargă ușa apartamentului și să ia copilul. Acesta a fost predat, inițial, Protecției Copilului. Ulterior, el a ajuns în grija bunicilor. 

Copilă de 11 ani, înjunghiată de mama sa

Recent, un caz similar s-a întâmplat în Popești-Leordeni, județul Ilfov. O altă mamă, cunoscută și ea cu probleme psihice, și-a pus în pericol fetița de doar 11 ani. Aceasta a înjunghiat-o pe copilă cu un cuțit.  Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat că într-un imobil din orașul Popești Leordeni, soția sa a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit copilul.

VEZI ȘI: Copilă de 11 ani, înjunghiată de mama sa în Popești-Leordeni. Femeia a încercat să-și ia apoi viața

Femeia a fost transportată la un spital din București pentru îngrijiri medicale, iar copilul a fost transportat de către tată la același spital. După ce a înjunghiat-o pe copilă, femeia a încercat să își ia viața. Fetița era conștientă și în stare stabilă. Potrivit oamenilor legii, mama ar fi cunoscută cu probleme psihice.

VEZI ȘI: Copilă de 11 ani, înjunghiată de mama sa. Liviu Chesnoiu: 20% din populația țării prezintă astfel de probleme. Femeia asta nu are nicio vină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel