Copilă de 11 ani, înjunghiată de mama sa în Popești-Leordeni. Femeia a încercat să-și ia apoi viața

Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay

O copilă de 11 ani a fost înjunghiată de mama sa, în dimineața zilei de miercuri, în Popești-Leordeni, județul Ilfov.

O femeie din orașul Popești Leordeni și-a înjunghiat fiica de 11 ani, miercuri dimineață, după care a încercat să se sinucidă. Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat că într-un imobil din orașul Popești Leordeni, soția sa a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit copilul. Femeia a fost transportată la un spital din București pentru îngrijiri medicale, iar copilul a fost transportat de către tată la același spital.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că femeia și-a înjunghiat fiica de 11 ani, apoi a încercat să își ia viața. Fetița este conștientă și în stare stabilă.

Știrea inițială

                                  

Potrivit Digi 24, gestul șocant a avut loc în urmă cu aproximativ 30 de minute (n.r., înainte de ora 10:00). Fetița, în vârstă de 11 ani, era acasă cu ambii părinți. Mama sa a atacat-o un cuțit, iar tatăl a intervenit și a dus-o pe copilă la spital, în București. Tânăra este din fericire în stare stabilă, însă are foarte multe răni.

După ce și-a tăiat fiica, mama vinovată a încercat să-și ia viața cu același cuțit. La fața locului au ajuns medicii de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și au dus-o pe femeie la spital. Conform aceleiași surse, femeia este într-o stare foarte gravă, iar personalul medical încearcă să o salveze. Tot la locul incidentului au ajuns și polițiști, procurori, fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. După ce adună toate probele, anchetatorii vor căuta să afle și motivul atacului.

Popești-Leordeni, județul Ilfov

                                    

Orașul Popești-Leordeni se află în vecinătatea sud-estică a Municipiului București și în 2011 avea o populație de aproape 22.000 locuitori. Zona urbană este cunoscută pentru proiectele imobiliare noi care au generat un influx de cetățeni în ultimul deceniu, astfel că populația este în realitate mai mare. Următorul recensământ din România va avea loc în 2022, cel programat în 2021 fiind amânat din pricina pandemiei Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel