Anunț oficial: probleme cu băncile din Grecia, pentru turiști

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români că autoritățile de la Atena au decis închiderea băncilor elene, cel puţin până la data de 6 iulie 2015, precum și limitarea extragerilor de numerar la 60 Euro/zi pentru clienţii băncilor locale şi numai pe teritoriul elen.

Având în vedere desfăşurarea operaţiunilor de actualizare a echipamentelor și programelor informatice ale băncilor și ATM-urilor de pe teritoriul Republicii Elene, se recomandă cetăţenilor români să aibă în vedere şi posibilitatea apariţiei unor întârzieri ale tranzacţiilor bancare în cursul zilei de luni, 29 iunie 2015. Cetățenii români care dețin carduri emise de băncile comerciale care funcționează pe teritoriul României vor avea, în continuare, posibilitatea de a efectua tranzacţii şi de a extrage numerar în conformitate cu limitele stabilite de instituțiile bancare emitente din România.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor români de a deţine suficient numerar pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, în eventualitatea unor întreruperi ale activităților bancare din această țară.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel