Anul Nou Chinezesc - Premieră la One World Trade Center

Anul Nou Chinezesc - One World Trade Center va fi iluminat în premieră în roşu şi galben.

Anul Nou Chinezesc - Turnul One World Trade Center (One WTC), clădirea principală ridicată pe locul fostului complex World Trade Center din zona Lower Manhattan din New York, a fost iluminat în premieră, duminică noaptea, în culorile roşu şi galben pentru a marca Anul Nou Chinezesc, relatează agenţia Xinhua.

Anul Nou Chinezesc - De la lăsarea amurgului, vârful turnului de 94 de etaje a strălucit alternativ în culorile roşu şi galben, iar la baza clădirii mai multe etaje au fost iluminate în aceleaşi culori. Clădirea va fi iluminată astfel timp de trei nopţi, până la 5 februarie, data la care începe oficial Anul Nou Chinezesc. Dominând până la 541 de metri înălţime Districtul Financiar din New York City, clădirea One WTC, cea mai înaltă din Statele Unite şi totodată din Emisfera Vestică, a fost ridicată în colţul nord-vestic al ruinelor fostelor turnuri gemene World Trade Center distruse în timpul atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001.

Anul Nou Chinezesc - Construcţia clădirii a început în 2006 şi s-a încheiat în 2014. Situat la circa treizeci de străzi distanţă spre nord de One WTC, emblematicul zgârie-nori Empire State Building din zona Midtown Manhattan va fi la rândul său iluminat în nuanţe de roşu, albastru şi galben, luni şi marţi noaptea, pentru a celebra cel mai important festival din cultura chinezească. Vârful turnului va fi iluminat astfel pentru cel de-al 19-lea an consecutiv.

Citește și:

Culorile NOROCOASE pentru fiecare zodie. Voropochievici, lista completă

ANUL NOU CHINEZESC. Anul Câinelui, schimbări radicale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel