Antrenorul le-a ordonat jucătorilor să-i lase pe adversari să înscrie, la un meci în care a evoluat și Ianis Hagi / VIDEO

Foto: Facebook Ianis Hagi
Foto: Facebook Ianis Hagi

O fază cu totul bizară a avut loc în meciul Rangers - Patrick Thistle în care a evoluat și Ianis Hagi.

Meciul Rangers – Patrick Thistle din Cupa Scoției a oferit o întâmplare foarte rar întâlnită în fotbal. Antrenorul Michael Beale al echipei la care evoluează și internaționalul român Ianis Hagi a lăsat adversara să marcheze un gol.

Potrivit Digisport.ro, partida din Scoția a avut un parcurs extrem de ciudat. Patrick Thistle a deschis scorul prin Holt, în minutul 35, pe terenul celor de la Rangers. Ianis Hagi a fost înlocuit la pauză fiindcă n-a avut o evoluție chiar strălucită.

Faza are loc la min. 2:34

Nebunia a început după pauză

Nebunia a început după ce Rangers a egalat în minutul 50 prin Colak. Gazdele au primit un penalti pe care Tavernier nu a reușit să-l transforme în minutul 65. Șase minute mai târziu, Tillman de la Rangers a acuzat o accidentare, iar colegii săi au dat mingea afară pentru ca fotbalistul să primească îngrijiri medicale. Din fair play, Patrick au vrut să le returneze mingea celor de la Rangers, însă Tillman a furat balonul și a înscris cu ușurință.

Fotbaliștii au făcut scandal pe teren, dar golul a fost validat conform regulilor. Aici are loc și întâmplarea bizară, fiindcă Beale îi lasă pe adversari să marcheze, în minutul 74.

Conflictul a luat sfârșit, iar Rangers a mai înscris o dată, prin Sands, în minutul 86, calificându-se în faza următoare a Cupei Scoției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel