Antrenorul FCSB, Bogdan Andone, are doar 15 jucători disponibili pentru partida cu Alaşkert

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Andone, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru partida cu Alaşkert, contând pentru manşa a doua a turului doi preliminar al Europa League, are la dispoziţie doar 15 jucători de câmp, dintre care trei sunt juniori, nu mai puţin de 9 fotbalişti fiind accidentaţi.

'Am 12 jucători de câmp, plus 3 copii, 15, plus 3 portari. Ăştia sunt jucătorii care sunt, din ăştia trebuie să aleg 10, plus un portar, care să joace şi jucătorii care vor intra să îşi facă treaba. Asta este situaţia. Cauzele sunt mai multe, nu vreau să intru în amănunte. Avem 9 jucători accidentaţi, în mare parte jucători de bază, este o situaţie puţin delicată, dar asta e, trebuie să trecem peste ea. Îi aşteptăm să revină rând pe rând, cred că primul va fi Stan, apoi vom vedea ceilalţi când intră în programul echipei. Nu ştiu să vă spun exact cât de gravă e accidentarea lui Man dar cred că va sta în jur de 4-6 săptămâni. Deocamdată sunt jucătorii care sunt şi ei trebuie să califice echipa', a declarat Andone.

Tehnicianul crede că accederea în turul următor al preliminariilor este cel mai important obiectiv din partida de joi. 'Pentru meciul de mâine cea mai importantă este calificarea, vedem ce formulă vom alinia la ora jocului, iar jucătorii care vor intra pe teren trebuie să fie motivaţi şi montaţi ca să ne calificăm în turul următor. Ne focusăm pe primul meci, cel mai important este meciul de mâine, apoi vom vedea ce va fi în viitor. Vom folosi jucătorii cei mai în formă pentru că e important să facem un meci bun mâine şi să ne calificăm, apoi vom vedea cu Astra ce va fi. Chiar se poate întâmpla orice în fotbal, sunt răsturnări de scoruri, de situaţii, sper să nu fie cazul nostru. Dacă nu eşti sută la sută concentrat pe acel meci pleci de la 0-0, primeşti un gol, nu ştii ce se întâmplă, sper să nu fie cazul nostru şi să fim sută la sută concentraţie pentru meci', a mai spus Andone.

Antrenorul FCSB este convins că echipa sa are puterea de a se califica în grupele Europa League, în ciuda momentelor dificile pe care le traversează: 'Încercăm să rămânem focusaţi pentru meciul de mâine şi apoi vom vedea ce va fi. Sută la sută echipa poate ajunge în grupele Ligii Europa, sunt jucători cu caracter, jucători cu calitate, şi dacă reuşim să rămânem echilibraţi ca echipă în momentele delicate, cu siguranţă avem şanse foarte bune. Poate pas cu pas vor intra şi jucători accidentaţi, poate vor mai veni jucători în zilele următoare şi uşor uşor ne vom întări şi din acest punct de vedere. Dar spun încă o dată, şi băieţii care sunt în acest moment, cu toate că le este foarte greu, fac faţă foarte bine situaţiei în ciuda meciului pierdut cu Botoşaniul'.

Andone a precizat că jucătorul Ionuţ Panţîru, de la Politehnica Iaşi a ajuns în lotul pe care îl conduce şi că aşteaptă să confirme aşteptările pe care le are de la el. 'Panţîru a venit era la club, e un jucător bun la urmărit în meciurile din acest început de sezon a început foarte bine sezonul la Iaşi a făcut meciuri bune. dacă a venit este un jucător bun aşteptăm să confirme să joace să se ridice la nivelul aşteptărilor noastre', a mai spus Andone. Partida FCSB-Alaşkert, din cadrul celei de-a doua manşe a turului doi preliminar al Europa League, se va disputa joi, de la ora 21:30, pe stadionul 'Marin Anastasovici', din Giurgiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel