Antrenor nou la FCSB. Becali: Va avea mână liberă! Conceicao, primul pe listă

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Presat de meciul cu Mlada Boleslav, din Euopa LEague, Gigi Belcai este decis să mute decisiv în privința noului antrenor la FCSB.

Ultimul pe lista lui Gigi Becali este Antonio Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj. Conceicao este liber de contract de 7 luni.

Poate și pentru a-l convinge mai ușor, atronul FCSB a promis și că portughezul va avea mâna liberă la echipa.

"E posibil să vină Coceicao. Am și altă varianta, dar nu știu acum. Asta e, ce să facem? O să avem antrenor mâine sau poimâine. Miercuri sigur, dar e posibil și marți. Unul e Conceicao, dar pe al doilea nu îl mai țin minte. Dacă m-ați întrebat de Conceicao și v-am spus că da, de ce mă mai întrebați de al doilea, de al treilea. E Conceicao. Jucăm cu portughezii, el cunoaște bine echipa asta. Apoi m-am gândit că are și o ambiție să se răzbune pe CFR. Și cunoaște și echipa clujeană, că i-a antrenat. Bine, dacă ne arbitreaza Kovacs, nu mai avem cum să luăm titlul. Dacă face el totul, d-aia vine. Ce metode să accepte? Eu nu mă bag, el face totul și eu nu mă mai bag", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

”Fac rugăciune continuă de două zile și arată-mi pe cine să iau. Probabil că mâine va fi la antrenament", a spus Gigi Becali, la "Digi Sport Special".

FCSB - Mlada Boleslav din turul 3 preliminar Europa League este joi, la ora 21:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel