Antena 3: Elena Grecu, la șefia DNA

DNA
DNA

Conform Antena 3, mâine, o admiratoare a Laurei Codruța Kovesi se va înscrie la șefia Direcției Naționale Anticorupție.

Antena 3 a anunțat că, în cursul zilei de mâine, va avea loc prima înscriere pentru postul de procuror-șef la Direcția Națională Anticorupție. Conform sursei citate, este vorba despre Elena Grecu, un admirator al fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi. 

 Jurnalistul Mugur Ciuvică a declarat că în cursă se mai înscriu procurorul Marius Iacob, adjunctul fostei șefe DNA, procurorul Anca Jurma, care asigură intermiatul în acest moment și procurorul Chiriță, o colaboratoare a Laurei Codruța Kovesi.  

 În studio s-a aflat și procurorul Mihaiela Iorga Moraru, care, întrebată fiind 'de ce nu se înscriu și alți procurori? ", a afirmat promt: "De frică".

Iorga Moraru a declarat că înainte să fie revocată, a fost sunată de un coleg care i-a spus că Laura Codruța Kovesi se interesează dacă nu cumva are susținerea PSD pentru a prelua șefia DNA. Același coleg, susține ea, i-a sugerat să meargă la Kovesi și să spună că nu vrea șefia DNA, ceea ce suține că nu a făcut. Mai mult, Iorga Moraru a declarat că fosta șefă a DNA a spus, într-o ședință, că există procurori care umblă pe la sediul PSD. În urma acestei dezvăluiri, Mihai Gâdea a întrebat-o dacă vor mai apărea astfel de informații care pot fi verificate. Mihaela Iorga a declarat: "Am spus aceste lucruri Inspecției Judiciare, sunt lucruri pe care le voi scrie", ceea ce înseamnă că ar putea urma un denunț penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel