ANM: Cum va fi vremea de Paști

Dinu Mărășoiu, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a declarat că vremea va fi, în general, frumoasă de Paști, în toată țara, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 23 de grade Celsius. 

"Sâmbătă așteptăm o vreme, în general, frumoasă, la fel și în noaptea de Înviere. Sunt semne că nu va ploua în nicio regiune din țară, însă temperaturile minime vor fi ceva mai coborâte decât ne-am dori. La nivelul țării, temperaturile minime vor fi cuprinse între un grad și 11 grade Celsius, și cu valori negative în estul Transilvaniei, până la minus 5, minus 6 grade. În Capitală, sâmbătă, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla, în general, slab. Aici, temperatura minimă va fi ceva mai ridicată decât în alte zone, de la 4-6 grade Celsius până la două grade, în partea de nord a Capitalei", a afirmat meteorologul Dinu Mărășoiu, potivit Agerpres

"Duminică, în prima zi de Paște, vremea rămâne frumoasă în sud-estul țării, cu cer mai mult senin, iar în vest, în noaptea de duminică spre luni, o să apară înnorări, și cu totul izolat ar putea să plouă trecător. Duminică, așteptăm maxime între 16 și 23 de grade Celsius pe timpul zilei. În general, vor fi temperaturi ridicate la nivelul întregii țări", a menționat meteorologul de serviciu al ANM.

El a adăugat că în zonele montane, pe partea Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali, vremea va fi foarte bună, cu cer variabil, fără tendințe de ploaie și cu temperaturi ridicate. În zona Munților Apuseni și în nord-vestul Carpaților Orientali vor apărea nori, cu slabe șanse de ploaie, dar prognoza ANM nu arată o revenire a iernii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel