Aniversare Prințul Charles. Moment inedit. Cine i-a cântat La mulți ani

Prinţul de Wales s-a aflat miercuri, la aniversarea a 70 de ani, în mijlocul a 70 de septuagenari născuţi în acelaşi an ca şi el şi în faţa cărora a ţinut un discurs improvizat, a tăiat un tort aniversar şi a primit cadouri, relatează Press Association.

Când a sosit împreună cu ducesa Cornwall la Spencer House, unde a avut loc întâlnirea cu grupul de persoane de aceeaşi vârstă ca şi el, Charles a fost întrebat de ziariştii care îl aşteptau cum s-a simţit în această zi.

El a răspuns: "Cum mă simt? Mai bătrân, mai bătrân. Şi a glumit, în continuare: "Nu sunt sigur, este mai degrabă ca o indigestie, multe momente fericite nu mai sunt acelaşi lucru pe măsură ce îmbătrâneşti".

Într-un recent documentar, Camilla a spus că soţul său este doritor să-i ajute pe alţii şi când este întrebat dacă îşi va reduce eforturile, aşa cum familia lui pare să vrea, moştenitorul tronului a spus: "Nu ştiu, le puteţi vedea reduse, dar sigure.

Întrebată dacă a găsit un cadou pentru bărbatul despre care a afirmat anterior că este o persoană pentru care este dificil să cumperi cadouri, Camilla a spus că a ales unul, dar nu va dezvălui despre ce este vorba.

Ce cadouri a primit

Charles a primit un dar şi de la ziariştii care îl aşteptau şi, când a văzut un balon marcat cu cea de-a 70-a aniversare, a glumit: "Nu ştiam că v-aţi specializat în baloane".

De asemenea, a acceptat o pungă strălucitoare conţinând un spray pentru a îndepărta scumpele sale veveriţe roşii de pe mesele păsărilor şi a spus râzând: "Unde găsiţi aceste lucruri oribile?"

70 de septuagenari speciali, invitați

Charles şi Camilla s-au deplasat de la casa Clarence House la Spencer House din apropiere - fosta casă a familiei Dianei - pentru a se întâlni cu grupul celor 70 de septuagenari speciali.

Întâlnirea a fost organizată de ziarul The Sun, care a selectat cei 70 de invitaţi, voluntari implicaţi activ într-un număr de organizaţii de caritate ale cuplului regal, printre care se numără Prince's Trust, Silver Line, Maggie's şi Barnardo's.

Familia Spencer a locuit ultima oară în acest conac din Londra construit în secolul al XVIII-lea în anii 1920 şi în prezent este închiriat unei companii de investiţii prezidate de Lordul Rothschild, care a renovat proprietatea.

Imediat ce cuplul a intrat în clădire, grupul de 70 de persoane a început să-i cânte "La mulţi ani" prinţului înainte de a face împreună o fotografie.

VEZI ȘI Aniversare Prinţul Charles. Oaspeți de seamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel