Anglia - România, meci amical. REZULTAT FINAL

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

România înfruntă Anglia la Middlesborough, într-un nou meci amical. România vine după o înfrângere acasă, la Ploieşti, cu Georgia, scor 2-1. 

România a fost învinsă de Anglia cu 1-0, la Middlesborough. Singurul gol al partidei a fost marcat de Marcus Rashford, din penalty. Englezii au mai ratat un penalty şi au avut şi 2 bare. 

 

Anglia - România, repriza secundă 

Min 90: FINAL DE MECI! 

Min. 87: Centrare periculoasă a lui Constantin Budescu, dar mingea ajunge în brațele portarului Sam Johnstone.

Min. 83: Intervenție imensă a lui Vlad Chiricheș, la o lovitură de cap trimisă din doar trei metri de Jude Bellingham.

Min. 77: Apără Florin Niță! Portarul României reușește să pareze lovitura de la 11 metri executată de Jordan Henderson.

Min. 76: Un nou penalty pentru Anglia! Vlad Chiricheș îl faultează pe Dominic Calvert-Lewin în careu și Tiago Martins arată punctul cu var.

Min. 74: Dublă ocazie pentru România! Din poziții excelente, Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan ratează, fiind blocați de Tylor Mings, respectiv Sam Johnstone.

Min. 68: Anglia deschide scorul! Marcus Rashford transformă fără emoții lovitura de pedeapsă.

Min. 66: E penalty pentru Anglia! La doar un minut de la intrarea pe gazon, Tiberiu Căpușă îl faultează pe Jack Grealish și arbitrul arată punctul cu var.

Min. 62: Pericol la poarta lui Florin Niță! Marcus Rashford reușește o cursă de 30 de metri, finalizată, însă, cu un șut alături, cu piciorul stâng.

Min. 54: ”Tricolorii” sunt din nou periculoși, de data aceasta prin Alexandru Cicâldău! Mijlocașul Craiovei intră în careu, dar șutează pe lângă poartă.

Min. 53: Șansă pentru România! Marcus Rashford nu reușește să lovească balonul, care ajunge la Deian Sorescu, al cărui șut trece pe lângă poartă.

Min. 46: Schimbare în naționala Angliei. Jordan Henderson îl înlocuiește pe Kalvin Phillips.

Min 45: A început repriza secundă. 

Anglia - România, prima repriză

Min. 46: Fluier final al primei reprize. Cele două echipe intră la cabine la egalitate, 0-0.

Min. 44: Șansă pentru România! ”Tricolorii” sunt din nou periculoși după un contraatac, încheiat de Deian Sorescu cu un șut în diagonală, respins de Sam Johnstone.

Min. 40: Meciul este întrerupt câteva secunde pentru că un suporter a invadat gazonul. Forțele de ordine au rezolvat, însă, rapid incidentul.

Min. 38. O nouă șansă mare de gol pentru Anglia! Jadon Sancho trimite un șut cu interiorul la colțul lung de la marginea careului, care lovește bara transversală.

Min. 32. Vine prima șansă mare de gol a meciului! Dominic Calvert Lewin trimite bine cu capul, după o centrare a lui James Ward-Prowse, dar balonul lovește bara transversală.

Min. 24: Anglia cere penalty! Marcus Rashford cade în interiorul careului după un duel cu Vlad Chiricheș, dar arbitrul arată că intervenția fundașului român este regulamentară. Este repunere din colțul careului mic pentru România.

Min. 20: Anglia începe să pună presiune la poarta lui Florin Niță. Marcus Rashford pasează excelent între linii, dar portarul român iese și prinde balonul.

Min. 10: Șansă pentru România! ”Tricolorii” reușesc un contraatac rapid, pornit de Răzvan Marin și continuat de Adrian Păun, care îl servește bine pe Mario Camora în banda stângă. Fundașul CFR-ului centrează pentru același Răzvan Marin, al cărui șut din interiorul careului este, însă, modest și prins cu ușurință de portarul Johnstone.

Min. 3: România provoacă pericol la poarta adversă. Adrian Păun ajunge în poziție bună de centrare, însă mingea trimisă în interiorul careului este trimisă peste poartă de Denis Alibec, marcat strâns.

Min 1: A început meciul! 

UPDATE: Avem primul 11 al naţionalei! 

După 1-2 în amicalul cu Georgia, pentru România urmează un alt meci de pregătire, dar mult mai tare, cel cu Anglia. Mirel Rădoi va avea o misiune mult mai dificilă și rămâne de văzut cum o va rezolva, având în vedere că el a spus că nu va renunța la principiile sale ofensive.

Meciul se dispută la Middlesbrough, pe stadionul Riverside, unde Mirel Rădoi nu are amintiri pre plăcute. Pe acea arenă, Steaua a ratat dramatic calificarea în finala Cupei UEFA, din aprilie 2006.

"Nu am amintiri plăcute de aici, evident, dar sfertul de finală cu Steaua în Cupa UEFA rămâne una dintre cele mai mari performanțe ale fotbalului românesc", a spus Mirel Rădoi, conform Digisport.ro.

Ce a zis Rădoi după meciul cu Georgia 

”Sunt în continuare aici. Voi încerca până la final. Așa cum știți, este o clauză în contract atât de partea Federației, cât și de partea mea. Oricând se poate termina acest contract indiferent de doleanțele doar unei părți. Dacă eu voi achita acea clauză, pot pleca. La fel, dacă voi fi dat afară, Federația va trebui să achite acea clauză. Deocamdată sunt aici, nu mă gândesc la lucrul acesta. Mă gândesc doar că mâine seară avem un meci foarte important.

Vă spun sincer. De lunea trecută nu am citit niciun articol despre ceea ce s-a vorbit, dar bănuiesc că sunt mereu aceleași cinci, șase persoane care apar de fiecare dată când echipa națională pierde un meci. Fiecare dintre noi are opinia lui, strategia lui.

Poate pe unii îi mulțumește acest stil de joc, dar nu-i mulțumesc rezultatele. Pe alții nu-i mulțumesc nici rezultatele, nici stilul de joc. Vom vedea în continuare ce va fi pentru că e greu să mă pun în poziția suporterilor și nu e ușor ca fiecare meci pe care îl are echipa națională să îl piardă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare partidei cu Anglia.

Meciul dintre România şi Anglia va fi transmis în format LIVETEXT pe DC NEWS de la ora 19:00. Rămâneţi cu noi pentru a afla echipele, dar şi principalele evenimente din meci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel