Anglia-România, 1-0. Florin Niţă, lăudat de englezi după ce a apărat un penalty

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Florin Niţă, portarul naţionalei României, a fost lăudat de presa engleză după ce a apărat un penalty în meciul cu Anglia, de la Middlesborough, pierdut de tricolori. 

"Nu contează cine a bătut, cum a bătut (n.r - penalty-ul executat de Henderson). Mi-am făcut treaba și nimic mai mult. Am avut foarte multe ocazii, dar n-am reușit să înscriem. Suntem fericiți pentru jocul făcut și cu siguranță puteam face un meci mai bun dacă înscriam în prima repriză prin Sorescu.

Hai să nu ne mai uităm la lucrurile acestea și să luăm lucrurile pozitive. Să fim mai buni și să nu ne mai gândim la lucrurile negative. Să luăm acum fiecare jucător post pe post, să vedeți unde joacă fiecare.... chiar și așa, ne-am ridicat peste așteptările lor.

Sunt pozitiv și cred că putem face o figură frumoasă la următoarele meciuri din septembrie. Dacă vom juca la fel, cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Nu contează cu cine jucăm, sunt convins că o să facem meciuri bune", a spus Niță, la Pro X, după meci.

Niţă, lăudat de englezi 

Jurnaliștii de la The Sun au remarcat simțul de anticipație al portarului care și-a prelungit de curând contractul cu Sparta Praga.

"Reprezentativa Three Lions a obținut al doilea penalty după ce Calvert-Lewin a fost faultat de Vlad Chiricheș, dar Florin Niță l-a citit ușor pe Jordan Henderson", a scris publicația britanică.

Interesant e că lovitura de la 11 metri trebuia executată de Dominic Calvert-Lewin, cel care obținuse penalty-ul, însă Jordan Henderson i-a luat mingea atacantului de la Everton.

"Calvert-Lewin ar fi trebuit să se lupte pentru a executa el penalty-ul!", a punctat după meci Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United, conform Digisport.

România, învinsă de Anglia 

Naționala României a ajuns la patru înfrângeri consecutive. Pe lângă partidele amicale cu Anglia (0-1) și Georgia (1-2), tricolorii au pierdut și meciurile cu Germania (0-1) și Armenia (2-3), din preliminariile CM 2022.

Următoarele meciuri ale României sunt programate în septembrie, când naționala lui Rădoi va înfrunta Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel