Angajat al Electrica, acuzat că a lovit un câine care lătra într-o curte: "I-a dat cu o țeavă în ochi"

Un angajat al Electrica este acuzat că a lovit un câine aflat într-o curte, în timpul unei intervenții, pentru că lătra.

O echipă de la societatea de furnizare de energie electrică s-ar fi deplasat într-o comună din Dâmbovița pentru a schimba contorul unei case amplasat pe stâlpul din fața porții. Proprietarii nu se aflau acasă, iar câinele a fost lăsat liber în curte. Este vorba despre un câine lup pașnic, în vârstă de un an, pe nume Rocky.

Câinele a început să latre, prin gard, moment în care unul dintre angajații trimiși să schimbe contorul l-ar fi lovit cu o țeavă de plastic în ochi, fără ca patrupedul să reprezinte o amenințare, potrivit dbonline.ro. Toată scena a fost văzută de băiatul familiei, aflat în curte la acel moment. Acesta le-a spus părinților ce s-a întâmplat. Angajații societății de furnizare de energie electrică nu ar fi recunoscut nimic și ar fi plecat înainte de sosirea poliției chemată la fața locului.

“În momentul în care am ajuns acasă, acesta (n.r. Rocky) nu putea să țină ochiul drept deschis, iar băiatul meu, care era singur acasă, mi-a explicat că era în curtea casei când l-a văzut pe unul din băieți că ne-a lovit câinele cu o țeavă de plastic. Angajații de la Electrica nu au recunoscut nimic. Când le-am cerut explicații, m-au luat în râs! Nu au așteptat nici măcar poliția”, a spus proprietara câinelui.

Vezi și: Povestea lui Baekgu, câinele care și-a ținut stăpâna în viață timp de 40 de ore

Proiect în PE pentru combaterea violenței împotriva animalelor

Tudor Ciuhodaru a anunţat zilele aceastea că a depus în Parlamentul European un proiect de lege ce asigură combaterea violenței împotriva animalelor, care prevede pedepse aspre și ani grei de închisoare pentru cruzimea față de animale.

"Și viața lor trebuie protejată. Am susținut și votat la plenara Parlamentului European ca toate animalele să aibă acces la cel mai bun tratament atunci când au nevoie. Inclusiv la toate tipurile de antibiotice.

E o dovadă de umanitate. Concret:

1. Medicii veterinari vor putea utiliza toate tipurile de antimicrobiene pentru a-și salva pacienții.

2. Am susținut și am depus un proiect de lege ce asigură combaterea violenței împotriva animalelor (ce prevede pedepse aspre și ani grei de închisoare pentru cruzimea față de animale)", a scris Tudor Ciuhodaru pe Facebook.

Vezi și: Câinele de intervenţie al Salvamont Prahova, lovit cu un pantof roz de o turistă. "Stai acasă. Muntele nu e de tine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel