Andrew Popper, ultimul DIALOG cu Regele Mihai: A vorbit despre ...

Andrew Popper, şeful Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai spune că ultima oară l-a văzut pe rege și a discutat cu el în luna martie a acestui an. 

Andrew Popper şeful Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai a fost  invitatul jurnalistului Ionuţ Cristache, miercuri seară, în emisiunea România9, de la TVR 1. Popper spune că a petrecut cu regele Mihai o întreagă zi. 

"Ultima dată m-am întâlnit cu Majestatea sa în martie, la Aubonne, am făcut o vizită îndelungată, am petrecut cu Majestatea sa aproape întreaga zi. Am ajuns acolo dimineaţa şi am plecat după-masă, seara şi, vă spun, am plecat satisfăcut. Bineînţeles că a intervenit această degradare fizică de care vă vorbesc, dar, în acelaşi timp, lucrul cel mai încurajator: l-am găsit liniştit şi mulţumit, şi într-un sens fericit. M-a umplut de bucurie să îl văd că trăieşte în pace," a spus Popper. 

Șeful Casei Regelui Mihai spune că discuțiile au vizat ca de obicei, încercări ale sale de a obține informații din copilăria sa, din perioada grea a războiului. 

"Am vorbit cam despre ce vorbim întotdeauna şi probabil că eu sunt puţin egoist în aceste convorbiri, pentru că întotdeauna încerc să extrag amintiri de la Majestatea sa şi cam întotdeauna discutăm despre perioada copilăriei sale, despre perioada foarte grea a războiului. Întotdeauna îl întreb despre actul de la 23 august, cum a acţionat şi aşa mai departe. Întotdeauna discutăm despre relaţia pe care a avut-o el cu ruşii când au venit aici la Bucureşti," a încheiat Popper.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel