Andrei Vlad, distrus după ce a fost criticat dur de Becali: A început să plângă

becali
becali

Portarul Andrei Vlad a fost devastat după ce patronul FCSB, Gigi Becali l-a criticat la mai multe televiziuni. Duckadam a povestit reacția tânărului jucător. 

Gigi Becali a răbufnit după egalul cu Dinamo. Țintele lui au fost Enache și portarul de 18 ani, Andrei Vlad. Becali a spus atunci că va căuta de urgență un portar pentru că Andrei Vlad nu va mai apăra la Steaua. El a fost criticat atât în declarația de după meci, cât și la o televiziune, la o oră după terminarea partidei. Helmuth Duckadam spune că a aflat că Vlad a fost afectat și a început să plângă.

"Am înţeles că a fost destul de afectat după declaraţiile patronului. Am înţeles că a plâns. Aşa mi s-a spus, eu n-am fost acolo. Când echipa a jucat bine, Vlad a făcut partide bune. Dar să nu uităm că el are doar patru jocuri pentru FCSB. Sunt doar patru meciuri. Niţă a fost timp de doi ani cel mai bun portar al României, e normal să se simtă plecarea lui“, a spus Duckadam.

Ce a spus Becali 

"Gata cu Messi al portarilor (n.r. - Andrei Vlad), m-am convins! Nu se poate aşa ceva. E prea mult, e prea lejer, prea neconcentrat. Dică şi MM mi-au spus că putem să pierdem campionatul. Am luat două goluri din greşelile lui Vlad. La primul gol trebuia să o dea în aut. O apăram şi eu pe aia," a declarat Becali imediat după meci. 

[citeste si]




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel