Andrei Ivan și Rapid Viena ratează calificarea în UEL

@skrapid - FB
@skrapid - FB

Rapid Viena, echipa lui Andrei Ivan, a ratat calificarea în Europa League.

Rapid Viena, echipa la care joacă și Andrei Ivan, a ratat calificarea în Europa League, pierzând barajul cu Sturm Graz, cu scorul general de 2-2, din pricina clauzei golurilor înscrise în deplasare.

În tur, Sturm a câştigat la Viena cu 2-1. Duminică, în retur, Rapid a învins cu 1-0 pe terenul adversarei sale, după autogolul lui Lukas Spendlhofer din minutul 43. Andrei Ivan a jucat până în min. 59. Fotbalistul român, împrumutat de FC Krasnodar, a evoluat în 24 de meciuri de campionat pentru actuala sa formaţie, reuşind un singur gol. El a mai avut unsprezece apariţii în Europa League (incluzând tururile preliminare), fără gol marcat, şi cinci în Cupa Austriei, cu două goluri reuşite.

În sezonul 2018-2019, Rapid Viena a eliminat-o pe FCSB în play-off-ul Europa League. Gruparea din capitala Austriei a atins şaisprezecimile de finală, unde s-a înclinat în faţa lui Inter Milano. Rapid a dezamăgit însă în întrecerea internă, unde nu s-a calificat în play-off-ul pentru locurile 1-6.

În campionat, echipele din Viena nu au reuşit clasări pe podium în acest sezon. Titlul a fost câştigat, previzibil, de RB Salzburg, care va fi prezentă, după mai bine de 20 de ani, în grupele Ligii Campionilor. Ocupanta locului 2, LASK Linz, va juca în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Ocupanta locului 3, Wolfsberger AC, va evolua în grupele Europa League.

Austria Viena, care a terminat pe poziţia a patra, va juca în turul 3 preliminar al Europa League, iar Sturm Graz, în turul 2 preliminar al acestei competiţii.

RB Salzburg a câştigat în acest sezon şi Cupa Austriei, după 2-0 în finală cu Rapid Viena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel