Andreea Paul arată de ce Ponta nu-și asumă privatizarea CFR Marfă

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul critică faptul că premierul Victor Ponta "plasează în curtea CSAT" privatizarea CFR Marfă, arătând care sunt motivele pentru care șeful Executivului nu-și asumă acest proces în nume personal.

"Victor Ponta este un personaj din ce în ce mai puţin credibil, una spune dimineaţa, alta spune la prânz şi cu totul altceva seara, încearcă să îşi asume succesele altora, iar de propriile eşecuri se spală pe mâini, cum e în cazul privatizării CFR Marfă. Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă şi una de succes nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT, dimpotrivă, şi-ar fi asumat-o în nume personal şi ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt Guvernul USL, un trio al incompetenţei şi al corupţiei, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, că a mătrăşit referendumul de anul trecut, şi un Relu Fenechiu care înfundă puşcăria", a declarat, sâmbătă, Andreea Paul, la Consiliul de coordonare al organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea.

Precizând că "unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor", Andreea Paul a mai afirmat că nu nu va părăsi PDL niciodată.

"Apar în ultima perioadă tot mai multe formaţiuni care se revendică a fi de dreapta. Aceste formaţiuni spun că pornesc demersurile reunificării Dreptei. Eu nu cred că Dreapta se reunifică prin scindarea partidelor. Eu am rămas în PDL şi aşa cum am spus de fiecare dată, zece vieţi de aş avea tot în PDL aş sta", a mai spus Andreea Paul, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel