Ancheta poliției la FCSB. Reacția lui Gigi Becali - VIDEO

Polițiștii bucureșteni au declanșat o anchetă la baza de antrenament a FCSB, după ce fotbaliștii au reînceput antrenamentele.

FCSB a început antrenamentele oficiale, iar anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului. În urmaacestui anunț, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București s-a autosesizat din oficiu și declanșat verificările asupra modului în care echipa a respectat ordonanță militară numărul 3.

Gigi Becali a oferit prima reacție după acest anunț și spune că totul a fost făcut că la carte, iar pe el nu l-a căutat niciun polițist.

"E prima dată când aflu această informație. Pe mine sau pe Vali Argăseală nu ne-a căutat nimeni de la Poliție. Le-am și spus, încă de duminică seară, să facem totul că la carte. Să se antreneze câte 3 maximum, dar Vintilă știe cel mai bine cum să respecte distanță socială. În România te poți aștepta la orice, dar vă spun că noi nu am încălcat deloc ordonanța militară. Nu eram nebuni să ne bagam jucătorii în belele pentru câteva zile în plus. FCSB nu e singura echipa care a început pregătirile pe teren", a declarat Gigi Becali la Prosport.

VIDEO Antrenament FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel