EXCLUSIV  Ancheta morții lui Emi Pian. Coarnă, DEZVĂLUIRI. CONTROVERSĂ cu misterul legat de criminal

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a vorbit pentru DC News despre presupusul ucigaș al lui Emi Pian.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România (SNPPC) a spus, întrebat despre situația în care se află Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian că este un tânăr „fără cazier”. 

În acest moment, se ține cont de trei ipoteze: omor calificat, lovituri cauzatoare de moarte și legitimă apărare.

„Din ce știu eu, a fost un conflict spontan și el s-a apărat la un moment dat. O să vedem și ancheta, finalitatea judiciară. Din declarațiile publice, l-am văzut pe tatăl lui care spunea extrem de clar și extrem de direct că l-au atacat un număr mare de prieteni ai lui Pian și el a ripostat cu un cuțit. O să vedem din anchetă, aici sunt trei variante, trei ipoteze de lucru: omor calificat, lovituri cauzatoare de moarte, dar se invocă și legitima apărare. Probele o să ne clarifice. Sunt convins să așa va fi. Nu am dubii cu privire la corectitudinea polițiștilor și a procurorilor din speța aceasta. Sunt extrem de bine ancorat în realitate și știu că se lucrează corect”, a declarat Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, pentru DCNews. 

Întrebat despre decizia lui Richard Emanuel Gheorghe de a contesta măsura arestului preventiv, Dumitru Coarnă a spus că „e dreptul lui, o să conteste măsura arestului preventiv. Ca o opinie personală, nu cred că îi va admite cerere. E o normă prevăzută în Codul Penal și o folosește. Nu e nimic greșit. Majoritatea contestă măsura arestului preventiv pentru că speră la arest la domiciliu sau la un control judiciar. Mediatic vorbind, pentru că a fost multă presiune pe acest caz și nu cred că judecătorii vor admite o cerere de schimbare a arestului preventiv. Aceasta este opinia mea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel