Anchetă la Protecția Copilului! Copil umilit şi lovit de un altul. Imagini apărute pe rețelele de socializare

Autoritățile din Neamț s-au autosesizat după ce un copil a fost umilit și bătut, iar o filmare cu aceștia a fost făcută publică pe rețelele de socializare. 

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului din județul Neamţ s-a autosesizat după ce pe reţelele de socializare a apărut o filmare în care un copil este umilit şi agresat de un altul mai mare.

"Considerăm că ceea ce se prezintă în aceste imagini reprezintă un abuz asupra unui copil, motiv pentru care specialiştii din cadrul Serviciului pentru Copilul Maltratat au demarat procedurile legale, în conformitate cu atribuţiile ce le revin, pentru a putea interveni în soluţionarea situaţiei menţionate mai sus. Colegii vor colabora cu reprezentanţii Primăriei Săvineşti, precum şi cu Poliţia, în vederea identificării minorilor şi a familiilor acestora şi, în funcţie de datele care vor reieşi din verificările specifice, vor fi luate măsurile care se impun", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al DGASPC Neamţ, Magda Vasilache.

Cazul nu este singular

Autoritățile spun că fenomenul nu este unul singular și că sunt raportate numeroase cazuri de violență de-a lungul timpului. Cu toate acestea, reprezentanții DGASPC Neamț organizează periodic acţiuni de conştientizare şi informare în şcolile din judeţ.

Vezi și:

Cele patru clinici care au angajat "chirurgul" italian cu 8 clase

Aeroport Ghimbav. Critici din USR: Brașovul insistă să construiască un aeroport prea mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel