EXCLUSIV  Anchetă Caracal. Colonelul Diniță, bombă despre mașina lui Dincă

D.C. / 15 aug 2019 / 23:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Colonelul în rezervă Lucian Diniță, fost șef al Direcției Poliției Rutiere, face o declarație explozivă în contextul cazului Caracal. 

La dosarul Luizei Melencu, fata dispărută în 14 aprilie în Caracal, exista o poză în care se vedea clar marca mașinii, culoarea, dar și alte particularități. Nu era vizibil, în schimb, cel puțin în poza apărută din spațiul public ca fiind din dosar, numărul de înmatriculare. La un moment dat, în dosarul dispariției Alexandrei Măceșanu, unul dintre anchetatori a recunoscut mașina, pentru că o văzuse și-n dosarul Luizei Melencu. Doar că, în loc să verifice în baza de date, a cerut ajutorul lui Remus Rădoi, căruia i-a dat o altă marcă a mașinii. Remus Rădoi susține că polițistul i-a spus că ar lua mult timp să apeleze la baza de date a poliției, pentru că nu e ca în filme. 

Fostul șef al Poliției Rutiere afirmă că orice mașină poate fi găsită în cel mult o oră în baza de date a poliției. 

 

Colonerul (r) Lucian Diniță a spus, pentru DCNews, că în orice situație în care poliția are nevoie de afle proprietarul unei mașini, în maximum o oră, făcând combinații într-o bază de date de pe calculator, din fragmente de număr de înmatriculare, culoare, caroserie, etc., în maximum o oră se identifică proprietarul mașinii. Într-un oraș precum Caracalul, unde nu sunt sute, mii de mașini ca ale lui Gheorghe Dincă, o oră ar fi fost prea mult pentru identificarea proprietarului mașinii. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26