Anamaria Prodan, atac la Gică Hagi: Când ai astfel de frustrări și de izbucniri, îți pierzi credibilitatea

Anamaria Prodan a lansat mai multe critici la adresa lui Gică Hagi în ceea ce privește promovarea fiului său, Ianis. Vedeta a vorbit și despre situația în care fostul fotbalist ar deveni noul selecționer al României, după demisia lui Cosmin Contra. 

"Nu! Hagi a avut foarte multe încercări în străinătate, care n-au fost cu succes. A reușit în România cu niște copii cărora le-a imprimat spiritul de luptă pe care-l cunoaște foarte bine. În momentul în care ai astfel de ieșiri în public împotriva antrenorilor, împotriva Federației, nu mai ai cum să vii la națională. Nu mai ai credibilitate perfectă nici pentru jucători. În momentul în care Hagi îl va convoca pe Ianis în detrimentul lui Man, Dennis o să zică "Băi, e ta-su'!". Diferența e că Reghe n-a zis niciodată "Man e fantastic și e Dumnezeu! Man merită numărul 10!". Hagi a făcut asta pentru Ianis. A făcut o presiune inutilă și lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate", a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

"Când ai astfel de frustrări și de izbucniri, îți pierzi credibilitatea"

Anamaria Prodan consideră că Hagi a exagerat în privința promovării fiului său, Ianis

"Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față, dar l-au luat de nebun! Hagi e un bun național ca fotbalist. Și știu asta de la mama. Dar când ai astfel de frustrări și de izbucniri, îți pierzi foarte mult credibilitatea. Eu sunt părinte, știu ce înseamnă să-ți dorești să aibă succes copilul tău. Să fie bun. Uite, sper ca fata mea să ajungă în WNBA. Uneori mă gândesc "Dacă aș avea putere, aș vorbi cu cineva în America s-o ajute!". Ar fi greșit însă să fac așa ceva. E cel mai bine să joace baschet, la nivelul pentru care e ea capabilă, fără ajutoare. Mai bine să nu spun eu că e o nenorocire dacă fata mea nu joacă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel