DCNews Lifestyle Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul magic! Nu toată lumea-l știe

Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul magic! Nu toată lumea-l știe

Poți obține cartofi crocanți fără să folosești uleiul. Un truc des folosit este acela de a presăra puțină făină peste cartofi, înainte de a-i introduce la cuptor.

Un alt truc. Înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.

De asemenea, dacă îți dorești o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, alături de cartofii prăjiți, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: De ce să pui cartofii în ulei încins, după ce i-ai prăjit și răcit. Trucul folosit de bucătarii cu experiență

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele