Amenzi imense primite de comercianți înainte de Paște

Înainte de Paște, poliţiştii bistriţeni au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 lei în cadrul controalelor efectuate la mai multe societăţi comerciale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, controalele au avut loc în perioada 12-14 aprilie.

'Ca urmare a activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 100.485 lei. Din totalul sancţiunilor, 39 sunt prevăzute de Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, două sunt prevăzute de Legea 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, restul fiind prevăzute de alte acte normative. Totodată, a fost confiscat numerar în sumă de 277 lei', se precizează în comunicat.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat în colaborare cu Direcţia Agricolă Bistriţa-Năsăud, Serviciul Antifraudă Fiscală, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, Vama Bistriţa, Inspecţia Muncii şi alte instituţii şi structuri abilitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel