Amber Heard a depus mărturie. ”Este oribil pentru mine”. Depp ar fi dat ”prima palmă”

După ce Johnny Depp a depus mărturie în fața instanței împotriva fostei sale soții, a venit rândul acesteia să își spună povestea. 

Este prima dată când Amber Heard vorbește în timpul procesului pentru defăimare în valoare de mai multe milioane de dolari. Actrița a spus că procesul pentru defăimare împotriva lui Johnny Depp este „cel mai dureros și mai dificil lucru prin care am trecut vreodată”.

Ieșind în față pentru prima dată, Heard a spus: „Mă chinui să găsesc cuvintele pentru a descrie cât de dureros este acest lucru. Acest lucru este oribil pentru mine. Să stau aici săptămâni întregi și să retrăiesc totul...să aud oameni pe care i-am cunoscut - pe unii bine, pe alții nu - fostul meu soț vorbind despre viețile noastre în felul în care au făcut-o”.

Ea a început prin a spune instanței despre copilăria ei, cum s-a mutat în Los Angeles și cum s-a întâlnit cu Depp pe platourile filmului ”The Rum Diary”, a transmis Sky News

Mărturia ei o contrazice pe cea a unui psiholog angajat de avocații lui Depp, care susțin că Heard și-a falsificat sindromul post-traumatic și suferea de tulburări de personalitate borderline și histrionice.

Johnny Depp ar fi făcut primul pas în abuz

Heard descrie acum pentru prima dată cum Depp a lovit-o. ”Nu o voi uita niciodată, mi-a schimbat viața”, spune ea.

"Stăteam pe canapea, făceam o conversație normală, nu ne-am certat, nu a fost nimic. El bea și nu mi-am dat seama la momentul respectiv, dar cred că consuma cocaină, avea un recipient de cocaină. L-am întrebat despre tatuajul pe care îl are pe braț, arăta ca niște simboluri negre și l-am întrebat ce spune. Am crezut că a spus „Wino”. Am râs pentru că am crezut că glumește și mi-a dat o palmă peste față. Și am râs pentru că mă gândeam că ”acesta trebuie să fie o glumă” – nu știam ce se întâmplă. M-am uitat la el, râzând, încă mă gândeam că va începe să râdă și avea să-mi spună că este o glumă. El a spus: ”Crezi că e amuzant?” Era clar că nu mai era o glumă. M-am oprit din râs, dar nu știam ce altceva să fac”, a mărturisit Amber Heard, conform BBC

Știrea inițială

Amber Heard urmează să își înceapă mărturia și să povestească versiunea ei de evenimentele din dosarul de defăimare deschis împotriva ei de fostul ei soț, Johnny Depp, scrie BBC

În primele săptămâni ale procesului din Fairfax, Virginia a fost acoperită în mare parte versiunea lui Depp a evenimentelor. Echipa lui Heard l-a chestionat pe Depp și a încercat să respingă multe dintre afirmațiile actorului. Dovezile prezentate până acum au pictat două imagini foarte diferite ale vieții lor împreună.

Depp a acuzat-o pe Heard că a fost abuzivă fizic cu el, că l-a lovit și a aruncat cu obiecte după el. 

Echipa juridică a lui Heard a încercat să-l picteze pe Depp drept un consumator de droguri și alcool, care a ignorat rugămințile soției de atunci de a renunța la viciile sale. 

Avocații lui Johnny Depp ar putea suspenda cauza

Avocații lui Johnny Depp își vor încheia partea lor de prezentare a dovezilor, aceștia aducând până în prezent în fața instanței toate argumentele pe care le-au avut împotriva lui Amber Heard. Cazul se judecă în Fairfax, Virginia. În urma mărturiei a doi apropiați, care a avut loc marți dimineață, este de așteptat ca avocații lui Depp să suspende cauza, iar avocații lui Heard să depună o moțiune.

Inițiativa procesuală, în care echipa lui Heard susține că nu ar trebui să fie răspunzătoare, este o practică obișnuită în cauzele civile și există pentru a păstra drepturile de apel. În cazul în care echipa actorului apelează la această măsură, judecătorul sau juriul ar putea trece la deliberări. Vezi mai multe informații AICI

Depp a depus mărturie preț de trei ore

În mărturia sa care a ținut aproximativ trei ore, actorul nominalizat la Oscar a vorbit în detaliu despre acuzațiile de abuz domestic ale lui Heard, istoricul său cu abuzul de substanțe interzise și experiența sa din copilărie cu o mamă abuzivă. Depp și-a menținut nevinovăția și a mărturisit că, deși el și Heard s-au certat în timpul relației lor, nu a „lovit niciodată o femeie”.

Depp și Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Rum Diary” în 2009, s-au căsătorit în 2015 și au divorțat cu acuzații de comportament deviant insinuate de ambele părți. Citește mai multe AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel