Avocații lui Johnny Depp ar putea suspenda cauza. Ce se întâmplă în continuare?

În cadrul procesului dintre actorul Johnny Depp și fosta sa soție Amber Heard, avocații celui dintâi vor prezenta ultimele dovezi pe care le-au adus în cadrul procesului. 

Avocații lui Johnny Depp sunt își vor încheia partea lor de prezentare a dovezilor, aceștia aducând până în prezent în fața instanței toate argumentele pe care le-au avut împotriva lui Amber Heard. Cazul se judecă în Fairfax, Virginia.

Depp susține că Heard i-a distrus reputația într-un articol editorial publicat în Washington Post, în anul 2018. Aceasta, deși nu l-a numit pe Depp, îl acuza în mod fals de violență domestică. Depp susține că articolul i-a anulat o serie de contracte și i-a îngreunat găsirea altora. Depp o dă în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari. Heard, la rândul ei, îl dă în judecată pe Depp pentru 100 de milioane de dolari.

În urma mărturiei a doi apropiați, care a avut loc marți dimineață, este de așteptat ca avocații lui Depp să suspende cauza, iar avocații lui Heard să depună o moțiune, a transmis CNN.   

Inițiativa procesuală, în care echipa lui Heard susține că nu ar trebui să fie răspunzătoare, este o practică obișnuită în cauzele civile și există pentru a păstra drepturile de apel. În cazul în care echipa actorului apelează la această măsură, judecătorul sau juriul ar putea trece la deliberări. 

Judecătoarea Penny Azcarate ar putea decide să asculte imediat argumentele privind moțiunea sau să le amâne pentru o dată ulterioară.

Johnny Depp a depus mărturie împotriva lui Heard

Actorul Johnny Depp și-a reluat mărturia în tribunalul din Fairfax, Virginia, în cazul de defăimare care se judecă împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Depp a discutat despre natura schimbătoare a relației sale cu Heard în prima mărturie depusă miercuri.

El l-a acuzat-o pe Heard că l-a înjurat și că a făcut comentarii înjositoare despre el în relația lor, comentarii care s-au transformat în certuri.

”Nu aveam voie să am dreptate, nu aveam voie să am o voce”, a spus Depp, citat de CNN. 

În mărturia sa care a ținut aproximativ trei ore de marți, actorul nominalizat la Oscar a vorbit în detaliu despre acuzațiile de abuz domestic ale lui Heard, istoricul său cu abuzul de substanțe interzise și experiența sa din copilărie cu o mamă abuzivă. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel