EXCLUSIV  Ambasador SUA în România. Adrian Zuckerman, renominalizat de Trump

Donald Trump
Donald Trump

Președintele Donald Trump l-a renominalizat pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Potrivit surselor DC News, Adrian Zuckerman este renominalizat de Donald Trump pentru funcția de ambasador SUA în România.

După ce Senatul Statelor Unite i-a reîntors preşedintelui Donald Trump nominalizarea lui Adrian Zuckerman în postul de ambasador al SUA în România, președintele Statelor Unite urmează să retrimită această nominalizare Senatului.

În urma alegerilor care au avut loc la jumătatea mandatului, chiar și în ciuda opoziției, există o șansă foarte mare ca Adrian Zuckerman să ajungă ambasador al SUA în România. Iar în urma alegerilor de anul trecut din noiembrie, procesul numirii noului ambasador urmează să se desfășoare cu rapiditate fiindcă în prezent Senatul SUA este dominat de Partidul Republican. În aceste condiții președintele Donald Trump a retrimis toate propunerile pentru reconfirmare.

Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este un om de afaceri care vorbește limba română. El este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel