Ambasada Rusiei în România: Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte Putin

Foto: Captură video Twitter
Foto: Captură video Twitter

Ambasada Rusiei în România a transmis un mesaj ironic celor care vorbesc despre presupusele probleme de sănătate ale lui Vladimir Putin.

Ambasada Rusiei în România a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ironic la adresa celor care au vorbit despre starea de sănătate a președintelui rus Vladimir Putin, despre care se spune că ar fi fost operat recent de cancer. Reprezentanții ambasadei susțin că acestea sunt doar niște zvonuri și că nimic nu ar fi adevărat.

VEZI ȘI: VIDEO cu Putin cocoșat, ținându-se de masă. Are CANCER? Profilerul Paul Herinean: Un om bătrân, bolnav, îngrijorat

"În atenția abonaților noștri! Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” Președintelui Rusiei Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui. Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei.Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris." se arată în postarea Ambasadei Rusiei în România.

VEZI ȘI: Zvonuri în jurul așa zisei ”operații” a lui Putin. Vâlcu, remarcă tare

Boala lui Putin, "cel mai bine păzit secret" din Rusia. Opozant al președintelui rus: Dictatorul este vulnerabil doar atunci când este slab

Garry Kasparov, cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre presupusa boală a lui Vladimir Putin.

„Dictatorul este vulnerabil doar atunci când este slab. Pentru ca dictatorul să devină slab, trebuie să piardă războiul. Tocmai de aceea, nu te poți aștepta să i se întâmple ceva lui Putin câtă vreme războiul este în plină desfășurare. Dar în momentul în care ucrainenii vor câștiga acest război, în momentul în care rachetele ucrainene vor lovi Crimeea și steagul ucrainean va fi ridicat la Sevastopol, cred că viața lui Putin va fi atunci în mare pericol. (...) Eu prefer să rămân la faptele pe care le pot analiza. Dacă e bolnav, aia e. Dacă va muri de cancer, sunt sigur că va fi o știre bună pentru milioane de oameni în întreaga lume. Dar eu nu m-aș baza pe asta. Haideți să nu speculăm, pentru că în orice dictatură, starea de sănătate a dictatorului este unul dintre dacă nu chiar cel mai bine păzit secret.” a declarat Kasparov. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel