Zvonuri în jurul așa zisei ”operații” a lui Putin. Vâlcu, remarcă tare

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Cotidianul italian La Stampa scrie că Vladimir Putin a fost operat de cancer. Val Vâlcu a comentat, luni după-amiază, subiectul.

Vladimir Putin ar fi fost transportat de urgență la spital și operat de cancer, potrivit La Stampa, citând surse apropiate Kremlinului, dar şi informații distribuite pe Telegram de un fost colonel din aparatul de securitate rus. Starea de sănătate a președintelui rus s-ar fi înrăutățit după ceremoniile dedicate Zilei Victoriei. Val Vâlcu atrage atenția că sunt zvonuri ce iau forma loviturilor de imagine.

„Sunt multe forme de cancer și multe forme de intervenție. Ar putea să fie vorba de o intervenție minim invazivă. Ar putea să fie sub efectul unor citostatice. Radioterapia se poate face fără intervenție chirurgicală. Se poate duce o dată pe săptămână la tratament. Însă acestea sunt zvonuri”, a spus Val Vâlcu, luni după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. „Evident că aceste zvonuri afectează”, a continuat Val Vâlcu, precizând că, în primul rând, ele reprezintă lovituri de imagine. 

„Să știți că și la Brejnev și-au dat seama jurnaliștii de la BBC pentru că s-au schimbat ținutele gărzii și melodiile de la televizor, dar nu se anunța mortea lui, așa că poate să-l țină în geam și luni de zile ca pe bunicul care aștepta pensia în bancul cu Bulă”, a mai spus Val Vâlcu.

Ucraina poate câștiga acest război, a transmis Jens Stoltenberg

Ucraina poate câștiga războiul împotriva Rusiei, a declarat secretarul general al NATO, adăugând, conform CNBC, că invazia Rusiei „nu decurge așa cum a planificat Moscova".

Vorbind virtual după o reuniune informală a NATO la Berlin, Jens Stoltenberg a declarat, duminică, că „Ucraina poate câștiga acest război".

„Războiul Rusiei în Ucraina nu decurge așa cum plănuise Moscova", a spus acesta într-o conferință de presă. „Nu au reușit să cucerească Kievul. Ei se retrag din jurul Harkovului. Ofensiva lor majoră din Donbas a stagnat" și „Rusia nu își atinge obiectivele strategice", a adăugat Jens Stoltenberg.

Citește și exclusiv DCNews: De ce e importantă Insula Șerpilor? Ioan Mircea Pașcu, după mișcarea Turciei: Are, totuși, această vulnerabilitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel