Alina Gorghiu: Schimbare majoră în PSD, anul acesta

Alina Gorghiu este convinsă că anul acesta va avea loc o schimbare majoră în PSD.

Iată mesajul fostului președinte al PNL:

"Începutul anului 2018 nu este deloc promiţător nici în plan politic şi nici economic. Nu cred că vom avea noutăţi în abordarea guvernării. PSD va continua pe linia din 2017, iar justiţia va fi din nou capul de afiş al agendei media.
Liderii PSD se luptă între ei pentru putere și se concentrează mai puțin asupra guvernării. 
Dacă anul trecut problemele erau legate de programul guvernare fantezist și de preocuparea exclusivă a conducerii politice de a se lupta cu justiția, acum se adaugă faptul că guvernarea PSD-ALDE trebuie să se lupte cu propria moștenire în sfera economică, cu nemulţumirea socială și cu o perspectivă a divizării interne.

În zona economică PSD are ceea ce merită, adică rezultatul propriilor abordări economice din 2017, un an în care cheltuieile sociale și cele cu salariile au crescut, iar investițiile au înghețat. Totuşi, veniturile nu s-au mărit așa cum s-a promis, în sectorul privat încă sunt multe semne de întrebare referitoare la transferul contribuțiilor, medicii de familie protestează, primăriile nu vor mai avea bani, iar justiţia stă pe un butoi de pulbere.

Pariez că anul acesta o schimbare majoră va avea loc în PSD, că vom vedea o nouă conducere a partidului sau că va fi vorba doar despre o echilibrare a factorilor de putere, este mai puţin relevant. Problema este că toate aceste frământări politice din PSD vor afecta fără doar şi poate, calitatea actului guvernamental, iar în final România are de suferit..din nou, pentru beneficiul unor grupuri de interese," a scris Alina Gorghiu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel