Alina Gorghiu cere demisia sau demiterea lui Gabriel Oprea - Ultimă Oră

Copreședintele PNL Alina Gorghiu solicită, joi, demisia sau demiterea vicepremierului Gabriel Oprea, care deține în Guvern portofoliul de ministru al Afacerilor Interne.

Reacția Alinei Gorghiu a venit după ce un polițist care însoțea o coloană oficială din care făcea parte Gabriel Oprea a murit, marți seară, într-un accident rutier produs în Capitală.

”Nu așa se face domnule vicepremier Oprea, ministru al Afacerilor Interne!

Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială.

Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?

O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice”, a scris Alina Gorghiu, joi, pe pagina sa de Facebook, după care a revenit cu un nou mesaj:

”UPDATE: Dacă vicepremierul Gabriel Oprea nu lămurește urgent și complet toată situația nu există altă soluție decât demisia sau demiterea acestuia”, a adăugat liderul PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel