Alina Gologan, mesaj după câștigarea Masterchef: Am îndurat...

Marele câștigător MasterChef
Marele câștigător MasterChef

Câștigătoarea Masterchef 2019 a postat un mesaj emoționant după finala competiției.

"Am crezut că visez, dar uite că m-am trezit şi tot eu am rămas câştigătoarea @masterchefro 2019. Atunci când totul ajunge la bun sfârşit, merită din plin munca depusă în aproape 3 luni de filmări. Am învins fiindcă am îndurat peste 14 ore pe platou în fiecare zi, fiindcă am fost în stare să depăseşc momente sub presiune şi bucătari mai experimentaţi, pe care mai întâi a trebuit să îi respect ca să îi înving 1 la 1. M-am ridicat peste aşteptările mele şi a multora, ca apoi să ridic acest trofeu cu mândria lucrului bine făcut pe propriile forţe", a scris Alina, câștigătoarea Masterchef 2019, pe contul personal de Instagram.

"Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut cu vorbe bune, celor care m-aţi încurajat la fiecare episod cu postările voastre. Mulţumesc şi celor care m-au criticat sau au susţinut alţi concurenţi, fiindcă m-au ajutat să găsesc în mine putere să depăşesc obstacolele. După acest concurs am devenit un om mai complet, mai încrezător – şi mai mult, o femeie care a demonstrat că e într-adevãr independentă, că poate lupta cot la cot cu un bărbat şi că poate învinge. Vă urez porţii mari de fericire, masa plină de prieteni & zâmbete de 3 stele Michelin", a mai scris ea.

 
 
 
View this post on Instagram

Am crezut că visez, dar uite că m-am trezit şi tot eu am rămas câştigătoarea @masterchefro 2019 ???? Atunci când totul ajunge la bun sfârşit, merită din plin munca depusă în aproape 3 luni de filmări ???? Am învins fiindcă am îndurat peste 14 ore pe platou în fiecare zi, fiindcă am fost în stare să depăseşc momente sub presiune şi bucătari mai experimentaţi, pe care mai întâi a trebuit să îi respect ca să îi înving 1 la 1. M-am ridicat peste aşteptările mele şi a multora, ca apoi să ridic acest trofeu cu mândria lucrului bine făcut pe propriile forţe ????????Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut cu vorbe bune, celor care m-aţi încurajat la fiecare episod cu postările voastre. Mulţumesc şi celor care m-au criticat sau au susţinut alţi concurenţi, fiindcă m-au ajutat să găsesc în mine putere să depăşesc obstacolele ???? După acest concurs am devenit un om mai complet, mai încrezător – şi mai mult, o femeie care a demonstrat că e într-adevãr independentă, că poate lupta cot la cot cu un bărbat şi că poate învinge ????Vă urez porţii mari de fericire, masa plină de prieteni & zâmbete de 3 stele Michelin ❤????????‍????⭐️ #masterchef #trophy #winner #cookingshow #kissthecook #timisoara

A post shared by Alina Gologan (@fataluigologan) onNov 19, 2019 at 11:34am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel