Alin Toșca, aproape de un transfer la Benevento

Alin Toşca, fotbalistul român al echipei spaniole Betis Sevilla, ar putea juca, de la sfârşitul acestei perioade de transferuri, la Benevento, ultima clasată în campionatul Italiei, informează site-ul ziaristului Gianluca di Marzio.

Benevento, la care a evoluat până de curând atacantul român George Puşcaş, speră să rămână în Serie A, deşi are doar 7 puncte după 22 etape şi este la 12 puncte de primul loc deasupra zonei retrogradării.

Presa spaniolă scrie de mai multe săptămâni că Toşca este aproape să se despartă de Betis, cu care a semnat la începutul anului trecut. Fundaşul nu a evoluat luni în meciul pierdut cu 3-2 pe terenul Celtei Vigo. Toşca are doar şase apariţii în actualul campionat, dintre care cinci ca titular, în timp ce în stagiunea trecută a evoluat de 17 ori pentru Betis în La Liga. În acest sezon, internaţionalul român are şi două prezenţe în Cupa Spaniei.

Între Benevento și Gijon



Echipa andaluză este pe poziţia a 13-a în La Liga, cu 27 de puncte.

Potrivit Estadio Deportivo, următoarea destinaţie a lui Toşca ar putea fi Sporting Gijon, echipă spaniolă de divizia a doua. Toşca a fost adus la Betis de directorul sportiv Miguel Torrecilla, care acum face parte din conducerea lui Gijon.

Toşca ar urma să fie folosit şi mai puţin de antrenorul lui Betis, Quique Setien, în condiţiile probabilei veniri a lui Marc Bartra, fundaşul spaniol al Borussiei Dortmund.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel