Alice Iacobescu, DEMISIE de la Digi24! Reacții puternice pe Facebook: ”Nu o mai merită!”

O jurnalistă veche din echipa Digi24 părăsește postul de știri, după șapte ani. 

Alice Iacobescu ar fi demisionat de la Digi24. Jurnalista a confirmat demisia pentru paginademedia.ro, subliniind că e în perioada de preaviz. 

”Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă.” a spus jurnalista, pentru sursa citată. 

Alice Iacobescu s-a alăturat Digi24 de la momentul lansării. Anterior, ea a lucrat în trustul Intact timp de 11 ani, fiind prezentă din momentul lansării postului de televiziune Antena 3 până când s-a alăturat Digi24, în 2012. 

Reacțiile au fost dure, pe Facebook: 

- Total off all the topics. Alice Iacobescu este cel mai bun jurnalist ce apare la TV.

- Cea mai tristă veste din zona jurnalismului de calitate. Baftă multă, Alice! Să ne reauzim cât mai repede. 

- Alice Iacobesucu este cel mai bun jurnalist ce apare la TV. Respect, și succes în continuare, Alice!

- mult succes, Alice, oriunde te vor purta pasii, te vom urmari, keep the flame! bad, bad news, in ce priveste Digi24... va fi din ce in ce mai greu sa cantarim echidistant stirile ... iata, nici pe asta n-au dat-o, am citit-o in alta parte

- Aș fi dorit să transmit "felicitări Alice", însă cunosc senzaţia ciudată (de acum 6 luni) de a lăsa în urmă un proiect în care îţi era drag să mergi la serviciu dar și să îl privesti la TV... Felicitări Alice Iacobescu!

- Pleaca si Alice Iacobescu de la Digi. Nu pot decat sa ii urez mega bafta de acum incolo! Alice e unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii stiu, pisalogi de buni! Cat despre Digi, nu pot sa zic decat pacat. 

- Pentru cei ce nu sunt la curent cu știrile, o veste proastă: Alice Iacobescu pleacă de la Digi24. Acum câteva zile spuneam că-i cea mai bună de pe TV.

- Dacă ai urmărit-o vreodată la TV pe Alice Iacobescu, n-ai cum să ignori o astfel de știre. E unul dintre cei mai buni jurnaliști din România. Știe să dea conținut unor frânturi îmbrăcate în incertitudine, iar atunci când pune întrebări în calitate de jurnalist, e un titan căruia nu-i poți face față.

- De când sunt în presă, n-am văzut mulți jurnaliști de calibrul lui Alice Iacobescu. Se pare că Digi24 nu o mai merită.

- Aflăm, de pildă, azi că o jurnalistă „acidă", Alice Iacobescu, a demisionat de la Digi24. Iată, dragi compatrioți, aciditatea nu e bună nici la stomac, nici la cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel