Alexis Sanchez și-a recăpătat pasiunea pentru fotbal. Chilianul va reveni cu Inter pe Camp Nou și este gata să fie decisiv

Chilianul a declarat că și-a redescoperit pasiunea pentru fotbal după ce a plecat de pe Old Trafford.

Alexis Sanchez a spus că „iubirea pentru fotbal" i-a revenit atunci când a ajuns sub formă de împrumut la Internazionale. Comentariul a fost țintit la fostul club și vine după un debut de senzație al atacantului, sub îndrumarea lui Antonio Conte.

Sanchez a înscris primul gol pentru noul club în victoria cu 3-1 contra Sampdoriei, dar mai apoi a fost eliminat după ce a primit două galbene.

Cu toate acestea, sud-americanul și-a recăpătat „dorința" din nou, înaintea revenirii sale în Champions League, chiar în fața fostei sale echipe, FC Barcelona.

Sanchez a zis: „Venirea la Inter m-a făcut să mă îndrăgostesc din nou de fotbal".

„Știam deja antrenorul și pe unii dintre jucători și cred că acest club se pregătește pentru ceva frumos în viitor", a adăugat chilianul.

„Dacă nu mă înșel, Inter nu a câștigat nimic în ultimii șapte sau opt ani. Orice jucător ar vrea să câștige Champions League. Joci în această competiție ca să câștigi, nu doar să participi. Eu joc pentru a câștiga".

Atacantul venit de la Arsenal și-a încheiat perioada groaznică petrecută la Man United, unde a înscris de doar 5 ori în 45 de meciuri. Fără trofeu în cele două sezoane de pe Old Trafford, Sanchez se poate lăuda cu titlul și cupa obținute în Spania, cu Barcelona.

Conform The Sun, chilianul a petrecut trei ani la giganții spanioli și îi cunoaște bine, iar mai apoi a jucat contra lor chiar în acest an, cu Man United. Atacantul știe că trebuie să ai sânge rece în fața porții pentru a-i învinge pe catalani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel