Alexandru Cumpănaşu, plângere penală față de angajații INML: Și-au bătut joc de noi toți

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a publicat pe pagina sa de Facebook raportul corpului de control trimis de Ministerul Sănătăţii la INML. 

"#112vreausatraiesc. RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL al Ministrului Sănătăţii. În urma solicitării depusă de mine miercuri a rezultat un raport pe care îl fac public în integralitate fiind un document public. Alexandra merită măcar atât respect din partea statului român, să se stabilească ADEVăRUL despre cine a răpit-o, a violat-o şi a chinuit-o în ultimul hal. Iar pe de alta parte ADEVĂRUL despre bâlbele şi nenorocirile făcute de un stat ticălos (prin o parte din oamenii săi) în această anchetă.

Şi fiecare în parte SĂ RĂSPUNDĂ pt greşeli sau complicitate. Voi depune luni şi plângere penală faţă de angajaţii INML care şi-au bătut joc de NOI toţi în această perioadă prin scurgerile de informaţii false pornind de la raportul de astăzi. De ce mi-a fost furnizat mie? Ei bine pt toti cretinii şi agenţii electorali care în loc să afle adevărul se preocupă să acopere instituţiile şi să mă blocheze le spun atât: EU am fost petentul. Şi AM CERUT să mi se comunice în scris rezultatul la petiţia mea. Mai mult, suntem PARTE VĂTĂMATĂ.

Aţi înţeles, măi lighioane mici cu site-uri şi fb anonime ce executaţi ordine de la clanurile politice şi instituţionale?!

P.S.: Raportul este mai complex şi vizează şi aspecte confidenţiale din anchetă pe care NU i le-am cerut doamnei ministru. Însă îi mulţumesc pt rapiditatea cu care a acţionat!!!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel