Alexandru Chipciu, transfer. Hotărârea clubului Anderlecht

Presa din Belgia a început speculațiiile privind un eventual transfer al lui Alex Chipciu, din vară.

Astfel, fotbalistul român Alexandru Chipciu se va despărţi la finalul sezonului de Sparta Praga, unde este împrumutat de Anderlecht, scrie ziarul belgian La Derniere Heure. Sparta consideră că mijlocaşul român este un jucător prea scump, astfel că el va reveni la Anderlecht, care va hotărî dacă-l va împrumuta sau nu la altă echipă.

Chipciu a fost folosit doar din minutul 89 în ultima partidă a Spartei, 3-0 acasă cu Banik Ostrava, sâmbătă, în prima etapă din play-off, meci în care portarul Florin Niţă a rămas pe banca de rezerve. Chipciu, care va împlini 30 de ani pe 15 mai, a evoluat în 24 de meciuri în actuala ediţie de campionat, reuşind un singur gol. El este sub contract cu gruparea din Bruxelles până în iunie 2020. Sparta mai are de jucat patru meciuri în acest campionat, în care este pe poziţia a treia, cu 60 de puncte.

Pe primul loc, cu 73 de puncte, este Slavia Praga, echipa lui Alexandru Băluţă, urmată la 2 puncte de Viktoria Plzen, campioana din sezonul trecut. FK Jablonec, formaţia lui Bogdan Vătăjelu, se află pe locul 4, cu 51 de puncte. Finala Cupei Cehiei va avea loc pe 22 mai între Slavia Praga şi Banik Ostrava.

Citește și:

Neymar, la Real Madrid. Spaniolii profită de o clauză secretă

Răzvan Marin, la Ajax. Prima reacție a românului: Vreau să continui munca lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel